SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a tanıdık hakem

Trabzonspor'a tanıdık hakem

17 Şubat 2015 Salı - 14:49




Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli ile oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek.





Portekizli hakem bu sezon bir diğer Türk temsilcisi Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras Tripolis ile oynadığı karşılaşmada da düdük çalmıştı. Yunanistan'da oynanan karşılaşma 2-2 sona ermişti. Portekizli hakem A. Tripolis-Beşiktaş maçında Atiba Hutchinson'ı itirazlarından dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına atmıştı. 

7 MAÇTA 28 SARI KART 

Portekizli hakem, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 6 karşılaşma yönetti. Manuel De Sousa bu sezon Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Moldova'nın Avusturya'ya 2-1 kaybettiği karşılaşmayı da yönetmişti. Portekizli hakemin en dikkat çekici özelliği, sarı kartlarını çok sık kullanması. Manuel De Sousa bu sezon uluslararası alanda yönettiği 7 karşılaşmada toplam 28 kart kart gösterirken, 2 kez de kırmızı kartını kullandı. Manuel de Sousa, geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 10 karşılaşma yönetmiş ve bu karşılaşmalarda toplam 16 sarı kart kullanmıştı. 

PORTEKİZ'DE İKİ KEZ ''EN İYİ'' SEÇİLDİ 

39 yaşında olan tecrübeli Portekizli hakem daha önce ülkesi Portekiz'de de iki kez ''Yılın en iyi hakemi'' seçilmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap