SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a fırsat doğdu

Trabzonspor'a fırsat doğdu

18 Kasım 2012 Pazar - 14:46




Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zirve yolunda rakibi karşısında önemli bir fırsat haftas





Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 19 Kasım Pazartesi deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’a, Galatasaray, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor’un puan kaybettiği haftada zirve yolunda önemli bir fırsat doğdu. Zirveyi paylaşan takımların puan kaybettiği haftada, bordo-mavili takım Orduspor karşısında 3 puan ile ayrılması halinde puanını 19’a yükseltecek ve üst basamakları doğru tırmanarak zirve ile arasındaki puan farkını kapatmış olacak. Rakibi Orduspor’u da geride bırakmış olacak. Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş karşısında oynanacak olan maçın skoru da Karadeniz ekibine yarayacak. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin mağlup olmasının ardından zirve adına yeniden iştahlanan Karadeniz ekibi Onduspor müsabakasına 6 puanlık maç olarak bakarken teknik direktör Şenol Güneş ise zorlu maç öncesi futbolcularına bir takım uyarılırda bulundu. Deneyimli teknik adamı rakiplerin ne yaptığına bakmadan kendi oyunlarını sahaya yansıtmaları gerektiğini ifade ederek “Orduspor maçı yeniden özgüven kazanmamız adına önemli bir fırsat. Rakiplerimiz puan kaybettiği haftada camiamıza moral kazandırmamız adına yakaladığımız bu fırsatı iyi kullanmalıyız. Rakibimiz güçlü ve zor bir takım tüm özverinizi sahaya yansıtarak ligdeki varlığımızı hissettirmeliyiz” dediği öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap