SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı Fransa'yı salladı! Gurur veriyor...

Yusuf Yazıcı Fransa'yı salladı! Gurur veriyor...

04 Kasım 2019 Pazartesi - 12:03




Sezon başında Trabzonspor'dan 16.5 milyon Euro karşılığında Lille’e transfer olan Yusuf Yazıcı, son dönemdeki performansı ile göz dolduruyor. 22 yaşındaki on numara, Fransız ekibinde son 3 maçta 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.





Bordo-Mavili ekibin altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı, sergilediği performansın ardından 16.5 milyon Euro karşılığında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’in yolunu tuttu. Milli futbolcu, ilk haftalarda ise istediği performansı sergileyemedi. Ancak takıma uyum sürecini tamamıyla atlatan 22 yaşındaki on numara, son 3 haftadaki futboluyla kalitesini gözler önüne serdi.

19 Ekim’de Lille, Toulouse deplasmanından 2-1 yenik ayrılsa da takımının tek golünün asistini yaptı. Yusuf, sonraki hafta ise Bordeaux karşısında elde edilen 3-0’lık galibiyette 1 gol ve 2 asist ile oynadı. Yıldız futbolcu, önceki gün de Marsilya deplasmanında 1 asist yapsa da 2-1’lik yenilgiy önleyemedi.

‘Güçlü Türk kafası’

Ayrıca Fransızlar’ın önde gelen gazetelerinden L’Equipe de milli futbolcumuzu manşetlerine taşırken “Güçlü Türk kafası” başlığını kullandı ve ekledi: “Yusuf Yazıcı Lille’e transfer olduğundan beri Türk taraftarlar, Fransız ekibinin maçlarını yakından takip ediyor. Onun önü çok açık.”

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap