SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf yazıcı’yı Sadi hoca kurtardı

Yusuf yazıcı’yı Sadi hoca kurtardı

16 Eylül 2018 Pazar - 20:00




Genç yeteneği Türk futboluna kazandıran isimlerden biri olan Adem Cebeci’den tarihi itiraf:





“Bugün Yusuf Yazıcı’yı tüm dünya tanıyorsa bunda aslan payı Sadi Tekelioğlu’nundur. Samsunspor’a bedavaya verildi ama Sadi hoca karşı çıktı göndermedi. Eğer gitmiş olsa şimdi sıradan bir futbolcudan bahsediyor olacaktık.”

ADETA KALKAN OLDU

YUSUF Yazıcı’nın bugünlere gelişinde birçok teknik adamın katkısı var. Ancak bir isim var ki, sanki o diğerlerine göre Yusuf’a her konuda kalkan olmuş gibi. Nereden biliyoruz bunu? Bize anlatılanlardan. Yusuf Yazıcı’yı Türk futboluna kazandıran isimlerden birisi olan Erdoğdu Lisesi hocası Adem Cebeci tarihi bir itirafta bulundu.

KOL KANAT GERDİ

KARİYER Planlama Programı için aradığımız Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı’ya övgüler yağdırırken, “Hepimizin üzerinde emeği var ancak aslan payını Sadi Tekelioğlu’na vermek gerekir. Sadi hoca her konuda Yusuf’a kol kanat gerdi. Alt yapıda kadro dışı bırakıldığında onu yeniden kadroya aldı ve futbola devam etmesini sağladı” dedi.


Haber: Mert YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap