SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı: 'Savaşıyoruz, canımız acıyor!'

Yusuf Yazıcı: 'Savaşıyoruz, canımız acıyor!'

10 Şubat 2019 Pazar - 21:25




Yusuf Yazıcı yapılan hakem hatalarına sitem etti...





Süper Lig’de Trabzonspor Galatasaray deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmanın ardından Yusuf Yazıcı,'' Hocam bana nerede görev verirse orada görev yapmaya çalışıyorum. Oynadığım yerde nasıl katkıkı verebilirim düşüncesidndeyim. Maestro gibi oynamak da beni sevindiriyor. Takımı yönlendiriyorum atağa çıkarıyorum. ''

Yusuf Yazıcı; ''İlk yarıda Zargo ile oynadık biraz defansif oynamaya çalıştık. Bu bizim için peki iyi olmadı. İkinci yarı daha iyi oynadık. Çok daha farklıu bir Trabzonspor sahaya çıktı. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Biz Trabzonspor camiası olarak bahane arkasına saklanacak camia değiliz. Galatasaray'ın penaltısında penaltı değil Var'a bakılıyor penaltı veriliyor. Ekuban'ın pozisyonunda tam tersi oluyor. Canımız acıyor, çok üzülüyoruz. Mücadele vermeye çalışıyoruz, taraftarlarımızı sevindirmeye çalışıyoruz. Ama olmuyor. O pozisyonları atsak penaltımız verilse çok daha farklı olurdu. Puan olarak da çok iyi yerlerde olabilirdik. Gerçekten çok canımız yanıyor.'' dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap