SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf ve Ünal Karaman'ın arası limoni! 20 milyon Euro iddiası

Yusuf ve Ünal Karaman'ın arası limoni! 20 milyon Euro iddiası

26 Temmuz 2019 Cuma - 11:52




Radio Sei'ye göre; Lazio, Milinkovic'i göndermesi halinde Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun istediği 20 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20'yi vermeye hazır.





Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu verdiği röportajda, “Yusuf Yazıcı, kulübün borçlarına derman olacaksa satılmalı. Yusuf yazıcı satılıp parası çarçur edilecekse, sıradan oyuncular alınacaksa satılmamalı” dedi.

Yusuf Yazıcı ile Ünal Karaman'ın arası limoni

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı’nın ayrılma isteği iyice gün yüzüne çıktı… genç kaptanın Ünal Karaman’la dün idmandan sonra yaşadığı “daha fazla çalışma” tartışmasının bu gerginliğin bir sonucu olduğu iddia edildi. Karaman’ın, “o sezon bu sezon. Şampiyon ol öyle git” demesine Yusuf’un, “istenirken gideyim. Bana izin verin” sözleriyle karşılık verdiği için ikilinin arasının bir süredir limoni olduğu gelen bilgiler arasında.

Ağaoğlu'nun isteğini vermeye hazırlar

Öte yandan İtalyan Radio Sei'ye göre; Lazio, Milinkovic'i göndermesi halinde Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun istediği 20 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20'yi vermeye hazır. Yusuf'un da Lazio'ya gitmeye sıcak baktığı belirtildi. (Fotospor)


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap