SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yunanistan’a giden Fatih Terim’in ilk transferi Trabzonspor’dan

Yunanistan’a giden Fatih Terim’in ilk transferi Trabzonspor’dan

27 Aralık 2023 Çarşamba - 13:26




Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim’in ilk transferini Trabzonspor’dan yapacağı iddia edildi.





Yunanistan önemli takımlarından biri olan Panathinaikos’un yeni teknik direktörü olacak olan Fatih Terim’in, Trabzonspor’dan Anastasios Bakasetas’ı transfer etmek istediği iddia edildi.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim, Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Panathinaikos'un başına geçmeye hazırlanıyor. 2010 yılından bu yana Yunanistan Ligi'nde şampiyonluğa ulaşamayan Panathinaikos, şu anda 15 haftası geride kalan ligde lider PAOK'un sadece 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Panathinaikos, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye başlamış, ancak play-off turunda elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam etmişti. Ancak Avrupa Ligi'nde istenilen sonuçları alamayınca, kulüp yönetimi teknik direktör İvanovic ile yollarını ayırma kararı aldı.

fatih-terim-2.webp

İMZA ATACAK


Fatih Terim, Panathinaikos Kulübü yöneticileriyle Türkiye'de yaptığı görüşmelerin ardından prensipte anlaşmaya vardı. Terim’in, bugün Atina'da 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayarak resmen Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olması bekleniyor. Panathinaikos'un basketbol takımını da Türk antrenör Ergin Ataman yönetiyor.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Terim'in yardımcı antrenörü olarak Galatasaray'dan Necati Ateş'in yanı sıra idari kadroda Şükrü Hanedar, Mert Çetin ve Eray Sözen'in de yer alacağı bildirildi.

bakasetas.webp

İLK TRANSFER TRABZONSPOR’DAN


Fatih Terim'in Panathinaikos'a getireceği ilk transferin ise Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas olması bekleniyor.

Kendi ülkesi Yunanistan'da oynamaya sıcak bakan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Bakasetas, bu sezon Trabzonspor ile 16 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Bakasetas'ın transferine onay verdiği belirtiliyor.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap