SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yetersiz Newton Ünal Karaman'dan fazla para aldı

Yetersiz Newton Ünal Karaman'dan fazla para aldı

02 Kasım 2020 Pazartesi - 11:47




Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun koruma kalkanı altında 7 hafta görev kalan Eddie Newton, Fırtına’ya tarihe geçecek bir ayıp bıraktı ancak giderken de bir dünya parayı cebine indirmeyi başardı. Bordo-mavililer, hiçbir şey yapmayan Newton’a 3 milyon 248 bin TL tazminat ödeyecek. Oysa yönetimin hiçbir neden yokken gönderdiği Ünal Karaman’a sadece 2 milyon 250 bin TL ödeme yapıldı.





Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bir teknik direktörü daha kulüpten gönderdi. Ağaoğlu yönetiminin son kurbanı büyük bir ısrarla takımda tutulan ancak Fırtına’ya tarihinin en kötü dönemini yaşatan Eddie Newton oldu.

Bordo-mavili taraftarların ‘Çapsız’ yakıştırması yaptığı İngiliz teknik direktör giderken de cebini doldurmayı başardı.

Karşılıklı yapılan anlaşma sonrası Newton’a 333 bin 296 Euro (3 milyon 248 bin TL) tazminat ödenmesine karar verildi.

Trabzonspor’a tarihinin en kara dönemini yaşatan Newton için bu para adeta bayram ikramiyesi gibi oldu. Oysa, yönetim büyük başarılara imza atan, takımı şampiyonluk potasına getiren Ünal Karaman’ı göndermek için ise yalnızca 2 milyon 250 bin TL ödeme yapmıştı. Bu durum sosyal medyada taraftarların, “Bizim yönetim çapsızları seviyor. Baksanıza Newton’a Ünal hocadan 1 milyon fazla ödeme yapmışlar. Yazık ki ne yazık” dediler.

Beğendim
2
Sevdim
5
Beğenmedim
5
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap