SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yeni Kralım sensin Rodallega

Yeni Kralım sensin Rodallega

07 Kasım 2018 Çarşamba - 10:21




Oyuncusuyla başa baş görüşen Ünal Karaman, Rodallega’ya işte bu sözlerle moral verdi





Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Bursaspor ile oynanan maçın 82. dakikasında kenara alınmasının ardından büyük bir şaşkınlık yaşayan Hugo Rodallega ile oyuncusunun isteği üzerine dün idman öncesi görüştü. İkili uzun süre hararetli şekilde konuştu. Bu konuşmayı herkes merak etmeye başladı. Aldığımız bilgilere göre, Bursaspor maçında oyundan alınmasına içerlenen Rodallega, hocasına sürekli oynamak istediği yönünde ricada bulundu.

Hugo'nun, hocasına; “Sürekli oynadığımızda daha başarılı oluyorum. Değişiklik tabelasında kendi numaramı gördüğümde moralim bozuluyor. Hep iyi olacağımı ve 90 dakika sahada kalırsam daha da faydalı olacağımı düşünüyorum” dediği öğrenildi. Bunun üzerine Karaman’ın “Bursa maçının analizini yaptığımda seni çıkarmamın yanlış olduğunu fark ettim. Sen sakatlanmadığın ve iyi oynadığın sürece hep sahada olacaksın, merak etme” dediği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap