SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yasin Öztekin "Trabzonspor’da bana verilen sözler tutulmadı"

Yasin Öztekin "Trabzonspor’da bana verilen sözler tutulmadı"

30 Ocak 2024 Salı - 13:57




TFF 2.Lig ekiplerinden 1928 Bucaspor forması giyen 37 yaşındaki milli futbolcu Yasin Öztekin, Trabzonspor’dan ayrılış sürecini anlattı.





Trabzonspor’da bir sezon forma giyen Öztekin, yaşadıklarını ve bordo mavili ekipten neden ayrıldığını açıkladı.

Öztekin, o dönemdeki performansını ve kendisine verilen sözlerin tutulmadığından bahsetti.

Yasin Öztekin’in açıklamaları şu şekilde;

“Trabzonspor’a imza attığım için pişman değilim”

Gençlerbirliği’ne 2011 yılının devre arasında gelmiştim. İyi ki de Türkiye’de Gençlerbirliği’ne gelmişim. O zaman Gençlerbirliği, rahmetli Başkan İlhan Cavcav döneminde genç futbolcuları yetiştirip satıyordu. Ben de çok iyi başlamıştım. Gençlerbirliği’nde 1,5 sene kaldım. Benim için muhteşem geçmişti. Hocamız ilk başta Ralf Zumdick’ti. Daha sonra Fuat Çapa’yla bayağı bir iyi şeyler yaptık.


Ondan sonra isteyen takımlar olmuştu ama ben o zamanlar Trabzonspor’u seçmiştim. Gençlerbirliği’nde kalmam için epey bir ikna etmeye çalışmışlardı ama gidip Trabzonspor’a 4 yıllık imza attım. Tabii ki pişman değilim ama futbol hayatımda her zaman ‘keşke şöyle yapsaydım, keşke böyle yapsaydım’ diye içimde böyle düşünceler kalmıştır yani. O zamanlar iyi performansımdan dolayı isteyen takımlar çoktu.

Trabzonspor’a 4 yıllık imza attım ama 1 sene sonra ayrılmıştım. İyi zamanda Trabzonspor’a imza attım ama İstanbul takımlarından birine de imza atabilirdim. Ama işte bazı karar veren insanlara güvendiğin için o yüzden doğru olmayan kararlar verdim. Yine de Trabzonspor’a gittiğim için hiç pişman değilim.

“Verilen sözler turulmadı”

Trabzonspor’a gittim ve 4 yıllık imza attım. Çok iyi oyunculardan oluşan bir kadromuz vardı. Oynadığım pozisyonda da iyi oyuncularımız vardı ama ben kendime güvendiğim için gittim. Şenol Güneş zamanında bütün maçlarda oynadım. Şenol Güneş, her idmanda ve maçta en iyisini yapmaya çalışan, gerçekten futbolcuları ve disiplini seven bir antrenördü.

Ben de öyle olduğum için Şenol Güneş’le bütün maçları oynamıştım. O dönem yönetimle beraber aldığımız bir karar vardı ve bana söz vermişlerdi. ‘Bu sene oyna, seneye farklı bir şey yapacağız’ demişlerdi. Ben de bütün maçlarda oynamıştım. ‘Her maçta oynayacağım, bu takımın en iyilerinden biri olacağım ama sonra siz de sözünüzü tutacaksınız’ diye konuşmuştuk.


Onlar da ‘Tamam’ demişti. Ama sözlerini tutmadılar. O dönemki yöneticiler sözlerini tutmadıkları için ben de öyle bir karar alıp 1 sene sonra ayrılmıştım. Ayrıldıktan sonra Kayseri Erciyesspor’a gittim. K.Erciyesspor, Süper Lig’e yeni çıkmıştı ve teknik direktörleri Fuat Çapa’ydı. Kendime güvendiğim için, ‘Burada 1 sene oynayıp büyük takımlara gideceğim’ dedim ve kendime söz verdim. Almanya’dan fitness hocamı getirerek onunla her gün çalıştım. Kendime inandım ve 1 sene sonra Galatasaray’a 4 yıllık imza attım.
Kaynak:Sporarena

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap