SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Vitor Hugo'dan transfer açıklaması: "Burada olmaktan mutluyum"

Vitor Hugo'dan transfer açıklaması: "Burada olmaktan mutluyum"

18 Aralık 2023 Pazartesi - 11:14




Transferde Trabzonspor ile anılan fakat Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın öncelikleri arasında yer almayan 32 yaşındaki Vitor Hugo açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'a döneceği iddia edilen Vitor Hugo, düşmekten son anda kurtulan Bahia'daki ilk sezonunu değerlendirdi... Brezilyalı stoper hiç de Süper Lige dönecekmiş gibi konuşmadı.

* Buraya geldiğimde pek iyi durumda değildim. Birkaç bireysel hatam oldu. Ama beni gerçekten sarsan bir durum vardı. Annemim kaybı.

* Sanki bahaneler uyduruyormuş gibi bunun arkasına saklanamam. Bazı pozisyonlarda hatalar yaptım. Mesela bazen topu kontrol etmek yerine uzaklaştırabilirdim. Ama öyle yapmayınca sonuç iyi olmadı.

* Yardım etme arzusundan kaynaklandı. Bu hatalardan sonra takıma daha fazla yardım edebildim. Kendimi toparladım. Kalitemi sahaya yansıtabildim.


* Gelecek yıl Brezilya futbolunda daha fazla vakit geçireceğim. Daha adapte olacağım için daha iyi bir sezon geçirmeye çalışacağım. Benim kim olduğumu göstereceğim. Burada olmaktan mutluyum.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap