SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman idmana damga vurdu

Ünal Karaman idmana damga vurdu

06 Ocak 2019 Pazar - 10:43




Antalya'da Karaman fırtınası.





Karadeniz Gazetesi / Özel / Mehmet KARAGÖZ // Bordo-Mavili takımın Antalya kampı tam gaz sürerken, dün yapılan çift kalede Ünal Karaman adeta esti gürledi. Öğrencilerine sürekli “Hızlı oynayın, çabuk karar verin, görerek hareket edin” talimatı veren tecrübeli çalıştırıcı, istedikleri yapılana dek pozisyonları tekrarlattı

HIZLI OYNAYIN, ÇABUK KARAR VERİN

İKİNCİ yarı hazırlık kampını Antalya Belek’te sürdüren Trabzonspor, çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Dün yapılan ve basına açık olan sabah idmanında Teknik Direktör Ünal Karaman’ın direktifleri çalışmaya damga vurdu. Taktik çift kalede oyuncularını sürekli uyaran Karaman, “Hızlı oynayın, çabuk karar verin, yardımlaşın ve görerek hareket edin” talimatları verdi.

SOSA VE TOURE SALONDA ÇALIŞTI

ÜNAL Hoca istedikleri yapılmadığında ise oyunu durdurup, Bordo-Mavili oyunculara neler yapmaları gerektiğini anlattı. Bu arada dünkü çalışmaya tedavileri süren Sosa ve Toure katılmadı. Her iki oyuncunun da salonda çalıştıkları bildirildi. Bordo-Mavili takımın Antalya kampında Asya Kupası’na giden İranlı futbolcular Amiri ve Hosseini’nin yanı sıra sezonu kapatan Onazi, kadro dışı kalan Onur ile Olcay yer almıyor.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap