SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman, Abdülkadir'in alternatifini buldu!

Ünal Karaman, Abdülkadir'in alternatifini buldu!

21 Kasım 2019 Perşembe - 10:38




Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, MKE Ankaragücü maçında Abdülkadir Parmak'ın yerine Obi Mikel oynatacak. Yanında ise Doğan Erdoğan'a şans verecek. Karaman, Sturridge'i ise forvet arkası olarak sahaya sürecek.





Trabzonspor'un MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçta orta alanda kırmızı kart cezalısı Abdülkadir Parmak'ın yokluğunda sakatlığı sona eren ve takımla çalışmalara başlayan Obi Mikel'in görev alması bekleniyor. Nijeryalı oyuncuya bu bölgede Doğan Erdoğan eşlik edecek. Ümit Milli Takım'dan sakatlığı sebebiyle geri dönen Yusuf Sarı'nın yerine sağ kanat ileri bölgede Kamil Ahmet görev alacak. Solda Nwakaeme forma giyecek. Sakatlığı düzelen Daniel Sturridge forvet arkası hattında görev alacak. Milli aranın fırtınası Alexander Sörloth ise santrfor olarak Ankara deplasmanında gol arayacak.

Hedef Abdülkadir'in Galatasaray maçına yetişmesi

Abdulkadir Parmak, Alanyaspor maçında direkt kırmızı görmüştü. PFDK, 2 maç ceza vermişti. Trabzonspor yönetimi, 25 yaşındaki futbolcu için Tahkim Kurulu'na başvurdu. Cezanın 1 maça inmesini istedi. Bu talep kabul görürse Ankaragücü maçını kaçıracak olan Abdülkadir Parmak, Galatasaray'a karşı sahada olabilecek.

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap