SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan paylaşılamıyor! İngiliz devleri sıraya girdi

Uğurcan paylaşılamıyor! İngiliz devleri sıraya girdi

14 Ekim 2019 Pazartesi - 17:27




Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli kaleci Uğurcan Çakır'ın talipleri gün geçtikçe artıyor. Daha önce Liverpool'un izlemeye geldiği Uğurcan için İngiltere'den 3 takım daha devreye girdi. 2014'te 50 bin Euro'luk bir piyasa değeri bulunan 2019 ocak ayında ise 750 bin Euro'ları gören ve şu anda 6 milyon euro gibi bir piyasa değerine ulaşan genç kaleci için İngiliz devleri sıraya girdi. İşte o takımlar...





Trabzonspor'un bu sezonki yükselen değeri de Uğurcan Çakır... Ligde çok kritik maçlara imza atan genç eldiven son olarak Rize deplasmanında çok kritik bir kurtarış yapmış ve takımının galibiyetinde önemli rol oynamıştı.

23 yaşında olan ve kaleyi devralmasının ardından eldivenleri bir daha çıkarmayıp A Milli Takım'a da yükselen Uğurcan, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başladı. Her sezon en az bir oyuncusunu Avrupa'ya gönderen Karadeniz ekibinde yeni sezonun en güçlü vitrin figürü olarak da genç eldiven öne çıktı.

Genç yaşına rağmen tecrübeli bir kaleci gibi güven veren, refleksleriyle dikkat çeken bunlarla sınırlı kalmayıp hücuma da katkı sağlayıp asist yapan Uğurcan Çakır'a sezon sonu itibarıyla ciddi teklifler gelmesi bekleniyor.

2014'te 50 bin euro'luk bir piyasa değeri bulunan 2019 ocak ayında ise 750 bin euro'ları gören başarılı kalecinin şu anda 6 milyon euro gibi bir piyasa değerine ulaşması hızlı yükselişini belgeliyor. Zaten yönetimin sezon başında Altınordu'dan Erce Kardeşler'i kadrosuna katması alternatif plan olarak görülüyor.

İNGİLİZLER SIRAYA GİRDİ

İngiliz basını, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için Ada devlerinin yarışa girdiğini yazdı.

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, İngiltere'de adeta paylaşılamayan adam oldu..

Her maç kalesinde devleşen ve gösterdiği performansla dikkat çeken 23 yaşındaki eldiven, Ada takımlarının gündemine girdi.

İngiliz basını Şampiyonlar Ligi'nin son galibi Liverpool başta olmak üzere Arsenal, Tottenham ve Newcastle United'ın başarılı file bekçisi için yarışa girdiğini yazdı.

Haberde, Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı Liverpool yetkililerinin izlediği de belirtildi.

SEZON SONU İŞARET EDİLECEK

Başarılı eldiven için konuşulan rakamın ise 17 milyon Pound (126 milyon TL) olarak tahmin edildiği yazıldı.

Uğurcan'ın transfer dedikoduları İngiliz basınında yer alırken, Karadeniz devi ise genç kalecisini devre arasında kesinlikle satmayı düşünmüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları da Ocak ayında gelecek olası teklifler için Avrupa devleriyle sezon sonunda masaya oturmak adına söz kesecek.


Bordo-mavililerin milli kalecisi, yakın çevresine durumu şöyle özetliyor:

"Benim önceliğim her zaman Trabzonspor. Şu an çok kısa sayılabilecek bir süredir Trabzonspor'un kalesini koruyorum. Burada büyük hedeflerim var. O nedenle de sadece işime ve takımımın başarısına konsantreyim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap