SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan gidiyor! Livakovic geliyor!

Uğurcan gidiyor! Livakovic geliyor!

26 Temmuz 2023 Çarşamba - 13:47




Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transfer süreci, Trabzonspor'u Dominik Livakovic'e yöneltti. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Hırvat kaleci için Nenad Bjelica, 'Tekrar buluşalım' çağrısı yaptı. İşte detaylar...





Editör: Barışcan ATMACA

Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transfer süreci CEO Erden Timur'un, "Fernando Muslera'nın son senesi" açıklamasıyla hızlandı. Kısa süre önce Uğurcan Çakır da "Galatasaray da olur" sözleriyle ateşi yakmıştı.

ERTUĞRUL DOĞAN İSTEMİYOR

Başkan Ertuğrul Doğan, "Türkiye içinden bir takıma neden satayım" demesine rağmen Uğurcan için TFF Asbaşkanı Yusuf Günay'ın başlattığı bir görüşme maratonu devam ediyor. Uğurcan'ın ayrılmak istemesi, Galatasaray'ın yerli rotasyonu için iyi bir yerli kaleciye ihtiyacı olması operasyonu hızlandırdı. 

LİVAKOVİC'İ TRABZONSPOR KAPIYOR


Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic transferi de bu görüşmelere kurban gitmiş durumda. Hırvat kaleci için anlaşma olmasına rağmen Nenad Bjelica, aynı yerde kamp yaptıkları Livakovic'e, "Kalecimiz ayrılabilir. Yeniden buluşabiliriz" dedi. Livakovic tanıdığı bir teknik adamla çalışmayı tercih etti.
 
TRABZONSPOR'A İVME KAZANDIRACAK
 
Şampiyonluğun mimarlarından Uğurcan'la yolların ayrılmasıyla oluşacak tepkinin Livakovic'le doldurulması ise Trabzonspor'da Başkan Doğan'a iyi bir ivme getireceği düşünülüyor.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
9
Sevdim
7
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap