SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır'a İngiltere'den dev talip!

Uğurcan Çakır'a İngiltere'den dev talip!

29 Nisan 2022 Cuma - 13:22




Newcastle United'ın sahibi Kral Selman yaz transfer döneminde takımını güçlendirmek için fazlasıyla mesai harcayacak. Bu harcayacağı mesaide bir durağını da Türkiye olarak belirledi. Siyah-beyazlıların sahibi, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ı kadroya katmak için için girişimlerde bulunacak. İşte transfer gelişmesinin detayları.





Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ı alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman yaz transfer dönemine damga vurmak istiyor.

Siyah-beyazlı takımı Premier Lig'de şampiyonluk yolunda söz sahibi yapmak ve dünyanın en büyük takımları arasına adını yazdırmak isteyen Kral Selman aradığı kaleciyi Türkiye'de buldu.

Kral Selman, Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgileniyor.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk gününü bekleyen Karadeniz Fırtınası'nda sezon genelinde yıldız kaleci gösterdiği performansla futbol kamuoyunun takdirini kazanmıştı.

26 yaşındaki eldiven bordo-mavili forma altında bu sezon çıktığı 38 maçta 35 gol yerken 13 maçta da kalesini gole kapattı.

Beğendim
30
Sevdim
4
Beğenmedim
7
Üzgün
5
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap