SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır: "Nwakeme gibi bir oyuncumuz yok"

Uğurcan Çakır: "Nwakeme gibi bir oyuncumuz yok"

01 Kasım 2023 Çarşamba - 11:17




Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'un deneyimli eldiveni Uğurcan Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı





Bordo mavililer derbi öncesi hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürüyor. Antrenman öncesi kaptan Uğurcan Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çakır açıklamasında Nwakaeme gibi ileride güçü durabilecek bir oyuncunun olmadığını söyledi.

Uğurcan Çakır'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

NWAKAEME  GİBİ BİR OYUNCUMUZ YOK

"2 sene önce Abdullah hoca bunu fazla istemedi. Oyuncu profilleri direk oyunda ve 3. Bölgede saklayan oyuncularımız var. Poul var ama kanatlarda Tony gibi kuvvetli topu saklayacak, bizi 3. Bölgede daha nazaran arkaya koşan oyuncularımız var. Hoca da ona göre oyun planı istiyor. Bu sene bence hocayla konuştuğumuzda onu söyledi. Geriden oyun kurarak, birinci bölgeden pasla çıkarak çalışacağını söyledi. Onu da çok analizlerle göstermeniz gerekiyor"

'ABDULLAH HOCA DA BUNU UYGULAYACAK'


"Bizde milli takımda uzun vuruyorduk. Montella geldikten sonra çalışmayla, analizlerle geriden oyun kurmayı gösterdi. Bu çok tekrar gerektiren iş ve anlayış. Abdullah hoca da bunu uygulayacağın söyledi ama bunun çok çalışılması gerekiyor. Orada yapacağınız hata pahalıya patlayabiliyor. Bu sene ona uygun oyuncularımız var. Abdullah hoca ve ekibi de aynı şeyi düşünüyor. Onu da göreceğimizi düşünüyorum. Videolarda da bize izletiyor"

'HOCAM BENDEN NE İSTERSE ONU YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM'

"Ben Trabzonspor’da yaklaşık 4 – 5 sezondur oynuyorum galiba. Geriden oyun kurarak oynadığım dönem çok az olmuştu. Hocamız benden ne istiyorsa onu yapmaya çalışıyorum. 3. Bölgeye top vurulacaksa onu yapmaya, geriden oyun kurulacaksa onu yapmaya çalışıyorum. Hem kısa, hem de uzun oynayabileceğimi düşünüyorum. Hocam benden ne isterse onu yapmaya çalışacağım"




Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap