SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır Metin Aktaş'ı istiyor!

Uğurcan Çakır Metin Aktaş'ı istiyor!

28 Eylül 2023 Perşembe - 14:36








Uğurcan Çakır’ın bu sezon performansındaki düşüş, kendini çalıştıran antrenörlere bağlandı.

Deneyimli file bekçisinin yakınları, “Uğurcan Çakır, en formda dönemlerini kaleci antrenörü Metin Aktaş ile yaşadı. Ondan sonrasında bir türlü eski performansına ulaşamadı. Yönetim, Metin Aktaş’ı yeniden kaleci antrenörü olarak getirmeli. Bu hem Uğurcan’ın eski günlere dönmesini nem de diğer kalecilerin daha hazır hale gelmesini sağlar” görüşünü paylaştı.

TÜRKİYE’nin 1 numarası, Avrupa’nın dev kulüplerinin gözdesi Uğurcan Çakır’a son günlerde adeta nazar değdi. Eski performansını aratan, özellikle son oynanan Hatayspor mücadelesinde kendisine yakışmayacak derecede goller yiyen Uğurcan’ın performansındaki düşüş, kaleci antrenörlerine bağlandı. Geçtiğimiz sezon Alper Boğuşlu, bu sezonun başından itibaren de Hırvat Sandro Zufic ile çalışan Uğurcan’ın bu isimlerle yıldızının barışmadığı ifade edildi. Yakın çevresi, “Uğurcan, en formda dönemlerini kaleci antrenörü Metin Aktaş ile yaşadı. Ondan sonrasında bir türlü eski performansına ulaşamadı. Yönetim, Metin Aktaş’ı yeniden kaleci antrenörü olarak getirmeli. Bu hem Uğurcan’ın eski günlere dönmesini nem de diğer kalecilerin daha hazır hale gelmesini sağlar” görüşünü paylaştı.

 

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap