SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır’ın, Trabzonspor kariyeri bitti

Uğurcan Çakır’ın, Trabzonspor kariyeri bitti

19 Mayıs 2021 Çarşamba - 13:54




Trabzonspor, senenin en flaş transferlerinden birine hazırlanıyor. Milli yıldızı Uğurcan Çakır'ı Avrupa'ya göndermeye karar veren Başkan Ahmet Ağaoğlu, gelen tekliflerle pazarlıklarını sürdürüyor.





Uğurcan Çakır gelecek sezon Trabzonspor forması giymeyecek… Başkan Ahmet Ağaoğlu 2-1 kazanılan Antalyaspor maçından sonra yaptığı; “Önümüzdeki süreç içerisinde gelecek teklifler değerlendirilir. Yönetimin vereceği karar Avrupa Şampiyonası öncesi mi sonrası mı olur bakacağız" açıklamasıyla bunun artık kesinleştiğini duyurdu.

Uğurcan’ın şu anki fiyatı 20 milyon euro. Bu teklifi veren takımlar var. Trabzonspor’un yüzde 25’lik bir sonraki satış talebini kabul eden takım ise henüz yok. 
Başkan Ağaoğlu’nun fikri Uğurcan’ı Euro 2020’den sonra 30 milyon Euro’ya satmak. Çünkü alt yapıdan gelen Uğurcan’a çok inanıyor. Ancak bazı yöneticilerin, “Allah korusun ya sakatlık olursa” korkusunu da paylaşıyor.

Bu yüzden Süper Lig’de 4’üncülüğü garantileyen bordo-mavililerde Uğurcan’ın herhangi bir sakatlık yaşamaması için kalan iki maçta forma giyemeyeceği iddia edildi. Gelecek sezon muhtemelen transfer edilecek Doğan’la beraber birinci kaleci olmak için yarışacak Erce’nin kalan iki maçta sahada olması kararlaştırıldı.

Özellikle Inter ve Dortmund’un ısrarla istediği Uğurcan Çakır için aç gözlülük yapılmamasını isteyen bazı yöneticiler Ağaoğlu’na, “Yusuf tam zamanında gitti. Uğurcan içinde tam zamanı” diyerek satılması yönünde başkanı ikna etmeye çalışıyorlar.

Fotospor

Beğendim
53
Sevdim
25
Beğenmedim
16
Üzgün
15
İnanılmaz
10

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap