SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır’ın fiyatı 20 milyon Euro

Uğurcan Çakır’ın fiyatı 20 milyon Euro

27 Mart 2022 Pazar - 12:32




Avrupa kulüplerinin 2 senedir yakından takip ettiği Uğurcan Çakır’ın fiyatı yine 20 milyon Euro... Abdullah Avcı'nın takımda kalmasını istediği milli kaleci için daha iyi bir teklif gelmesi ve oyuncunun düşüncesinin sorulması sonrasında karar verilecek.





Son olarak Sevilla ve Leeds United’ın gündemine giren Fırtına’nın kaptanı için şampiyonluk sonrasında resmi teklif gelirse, durumu masaya yatırılacak.

Yönetim ile teknik direktör Abdullah Avcı, Uğurcan’ın Şampiyonlar Ligi’nde kalede olmasını istiyor.

Ancak burada oyuncunun kararı da önemli. Hem kulübün beklentileri hem de Uğurcan’ın hedefleri doğrultusunda bir teklif gelir yani iki taraf da tatmin olursa, transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.

Aksi takdirde milli kaleci hayalini kurduğu şampiyonluğun ardından Devler Ligi’nde de Trabzonspor ’un kalesini koruyacak.

Kısacası Uğurcan Çakır için geçen seneki strateji izleniyor, kaptan da altyapısından yetiştiği Trabzonspor’un menfaatlerine göre hareket ediyor.  

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap