SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır için Avrupa’nın devleri sırada!

Uğurcan Çakır için Avrupa’nın devleri sırada!

19 Nisan 2021 Pazartesi - 10:56




Trabzonspor'un Milli kalecisi Uğurcan Çakır için bir çok Avrupa kulübü devreye girdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise henüz kendilerini mutlu edecek bir teklif gelmemesi nedeniyle beklemeye geçti.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türk Milli Takımı’nda birinci kaleci konumuna gelen Uğurcan Çakır için gelen teklifler olduğunu açıkladı. Ancak satış için Avrupa Şampiyonası'nı bekleyeceklerini ifade etti.

Gelen ilk bilgilere göre Uğurcan için Trabzonspor’a resmi teklif gönderen üç takım oldu. Bunlar PSV, Atalanta ve Dortmund. Ancak üç teklif de bordo-mavililerin aklında olan 20 milyon euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 25’in çok altında.

Uğurcan için Trabzonspor’dan bilgi alan ve takip eden takımlar ise İtalya’dan; Inter, Roma, Napoli, Atalanta, Ingiltere’den Tottenham, Aston Villa, Almanya’dan Leipzig, Dortmund, Fransa Lille ve Hollanda’dan PSV olarak sıralanmış durumda.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap