SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır: Galibiyet, taraftara armağan olsun

Uğurcan Çakır: Galibiyet, taraftara armağan olsun

12 Ağustos 2023 Cumartesi - 01:02




Süper Lig'in açılış maçında Antalyaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor'da deneyimli kaleci Uğurcan Çakır, maç sonrası açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır, Antalyaspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Uğurcan şunları söyledi:

"Taraftara armağan olsun, kötü sezonun ardından stadyumu doldurdular"

"Hayırlı olsun, inşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçer. İlk maçlar zorlu oluyor, bugün de hava sıcaktı. Geçen sene istediğimiz performansı veremedik, bugün muhteşem atmosferde oynadık. Taraftara teşekkür etmek istiyorum. Bugün takım halinde iyi savunma yaptık. Girdiğimiz pozisyonlar da vardı. Bugün istediğimizi aldık. Kampta çok sıkı çalıştık. İstediğimiz sonucu aldık. Takım arkadaşlarımı, hocalarımı kutluyorum. Taraftara armağan olsun, kötü sezonun ardından stadyumu doldurdular." Uğurcan Çakır: Galibiyet, taraftara armağan olsun

"İyi savunma yaptık"

Başarılı file bekçisi, sözlerini, "Kampta çok sıkı çalıştık. Arkadaş ortamı iyi gözüküyor. İyi savunma yaptık. Son 5-6 dakika rakibe sadece yan top fırsatı verdik. İyi durduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." diye tamamladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap