SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır’a Premier Lig'den takip çıktı!

Uğurcan Çakır’a Premier Lig'den takip çıktı!

21 Temmuz 2023 Cuma - 10:21








Editör: Erol ÜZEN

‘Altın eldiven’i isteyen takımlardan Monacao’nun ardından Nottingham Forest de yeni bir kaleci ile anlaşmak üzere. Forets, Dean Henderson ile el sıkıştı. Bu gelişmenin sonrasında Uğurcan Çakır’ın önünde iki seçenek kaldı. 27 yaşındaki Trabzonspor’un kaptanı, ya İnter’e ya da Roma’ya gidecek.

TRABZONSPOR’UN kaptanı ve kalecisi Uğurcan Çakır’ın peşinde olan takımlar, milli file bekçisinden istediği yanıtı alamayınca alternatiflere yöneldi. Fransız ekibi Monaco’nun ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, kaleci tercihini Manhester United’in İngiliz file bekçisi Dean Henderson'dan yana kullandı. Bu gelişme, Uğurcan’ın rotasını İtalya’ya çevirdi. Bilindiği gibi, Çizme temsilcileri İnter ve Roma Uğurcan Çakır’ın ısrarlı bir şekilde istiyor. Trabzonspor’a Uğurcan Çakır için ilgi kağıdı gönderen bu kulüpler, istediği rakamlara inilmesi halinde 27 yaşındaki kaleciyi kadrosuna katmak istiyor. Bordo-Mavili kulübün Uğurcan Çakır için beklentisi 12 milyon Euro civarında.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
12
Sevdim
6
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap