SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > UEFA, Trabzonspor’u kura çekimine kabul edecek!

UEFA, Trabzonspor’u kura çekimine kabul edecek!

02 Temmuz 2020 Perşembe - 14:33




Trabzonspor, UEFA'nın verdiği cezayı CAS'a taşıdı ancak henüz bir gelişme olmadı. Bu sezon Avrupa Kupalarına kalması durumunda Ağustos ayında karşılaşmalar başlayacak. UEFA'nın bu durumda kura çekimine bordo-mavilileri de kabul etmek zorunda kalacağı iddia edildi.





Trabzonspor'da gözler CAS'a yapılan başvuruda... Geçen hafta içinde Antalyaspor’un Sami Nasri aleyhine açtığı davayı gören CAS; Trabzonspor’un tedbir kararına olumlu cevap vermedi. Aynı şekilde UEFA’nın hızlı şekilde davanın görülmesi ve Ağustos içinde sonuca ulaştırılması için yaptığı çağrıya da olumlu cevap vermedi. Taraflar normal prosedürlü bir dava sürecinin içine girecek. CAS’ın resmi web sitesinde de Temmuz ve Ağustos aylarındaki dava süreçleri yenilenirken Trabzonspor’un davasına yer verilmemesi dikkat çekti. Bu durum Trabzonspor’un tedbir kararının kabul edilmemesine rağmen UEFA’nın bordo-mavililerin Avrupa Kupalarına kalması durumunda Ağustos ayı içinde yapılacak kura çekimlerine almak zorunda kalacağı şeklinde yorumlandı.

Beğendim
13
Sevdim
5
Beğenmedim
6
Üzgün
3
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap