SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trezeguet’nin suyu ısındı! İpin ucundaki diğer iki isim!

Trezeguet’nin suyu ısındı! İpin ucundaki diğer iki isim!

19 Ocak 2023 Perşembe - 17:10




Trabzonspor'da Trezeguet'nin yanı sıra Umut Bozok ve Naci Ünüvar konusunda da sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Ümraniyespor maçından sonra yaptığı, “oyuncu kalitesinin artmış olmasından dolayı oyunda vazgeçmeden tekrardan kazanmak önemliydi” sözleri yeni tartışmanın fitilini ateşledi. 

Trabzonspor’un tecrübeli teknik direktörünün özellikle ilk yarının sonunda oyundan alınan Trezeguet, Umut Bozok ve Naci Ünvar’ı hedef aldığı iddia edildi. Mısırlı oyuncunun yerine giren Bakasetas ile Umut’un yerine giren Maxi Gomez ile Naci’nin yerine giren Yusuf Yazıcı’nın oyuna kalite getirdiğini söylediği iddia edildi. 

Edin Visca’nın sözleşmesinin dondurulup yerine yeni bir sağ kanat forvetinin arandığı ortamda Avcı’nın istediği oyuncunun alınması durumunda Trezeguet konusunda yeni planları olduğu iddia edildi. Aynı şekilde devre arasında ayrılmak isteyen Naci Ünüvar ile son gol kralı Umut Bozok’un yerine de arayışlara başladığı gelen bilgiler arasında. 

Beğendim
13
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap