SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trezeguet gidiyor mu? Fırtına'da karar zamanı! İşte istenecek bonservis bedeli

Trezeguet gidiyor mu? Fırtına'da karar zamanı! İşte istenecek bonservis bedeli

12 Haziran 2023 Pazartesi - 10:27




Trabzonspor, Arap kulüplerinin istediği Mısırlı yıldız Trezeguet için isteyeceği rakamı belirledi.





Editör: Seçkin ÜZEN

Al Ahli ve Al İttihad’ın transfer etmeye çalıştığı Trezeguet için Trabzonspor fiyat güncellemesine gitti.

Arap kulüplerinin harcadığı astronomik rakamları göz önünde bulunduran yönetim, Mısırlı yıldız için isteyeceği rakamı belirledi.

Zaman zaman sert eleştirilere maruz kalsa da 11 gol, 7 asistlik performansla Trabzonspor’un ligdeki en skorer ismi olan Trezeguet’ye Arap kulüplerinin uzun süredir ilgisi var.

Al Ahli ve Al İttihad, Mısırlı yıldızı isterken kulübe henüz resmi bir teklif ulaşmadı. Ancak menajerler aracılığıyla nabız yoklaması var.

Daha önce 7-8 milyon Euro arası bir bonservis beklentisi olan Trabzonspor, hem Trezeguet’nin son maçlardaki müthiş performansı hem de Arap takımlarının transferde harcadığı astronomik rakamlar nedeniyle fiyat güncellemesine gitti.


Bordo-Mavili yönetim, olası bir teklif durumunda kapıyı 10 milyon Euro’dan açacak.

2026’ya kadar kontratı var

Bu seviyelerde bir teklif gelmediği takdirde Trezeguet’nin takımda kalma ihtimali oldukça yüksek. Karadeniz ekibi, sezon başında yıldız kanat oyuncusunu Aston Villa’dan 4 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Mısırlı futbolcunun 2026’ya kadar kontratı var.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap