SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Transferin gözdesi Yusuf Yazıcı kafaları karıştırdı

Transferin gözdesi Yusuf Yazıcı kafaları karıştırdı

09 Haziran 2019 Pazar - 18:29




Trabzonspor'un ve Milli takımın genç yıldızı Yusuf Yazıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafalarda soru işareti bıraktı.





A Milli Takım'ın EURO 2020 Elemeleri'nde Fransa ile karşılaştığı ve sahadan 2-0 galip ayrıldığı maç sonrası sosyal medya hesabından Lille'nin genç yeteneği Zeki Çelik ile fotoğrafını yayınlayarak ''Neden olmasın'' notunu düşen Yusuf Yazıcı bordo mavili taraftaların aklında soru işareti bıraktı.Yusuf Yazıcı'nın bu paylaşımını alıntılayarak ''inşallah kardeşim'' yazan Zeki Çelik'te günler önce çıkan transfer iddalarını güçlendirdi.Yusuf Yazıcı ile Zeki Çelik'in karşılıklı paylaşımları bordo mavili taraftarlar arasında ''Zeki,Yusuf'u ikna edecek'' şeklinde yorumlandı. Transfer döneminin gözdesi olan Yusuf Yazıcı için geçtiğimiz günlerde Zeki Çelik'in formasını giydiği Fransa'nın Lille ekibi 9 milyon euro'luk teklif yapmış fakat bu teklif Trabzonspor yönetimi tarafından kabul edilmemişti.

AHMET AĞAOĞLU 'SATMAYACAĞIZ' DEMİŞTİ!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde Yusuf Yazıcı için Lille'den gelen teklifi doğrularken yaptığı açıklamalarda ''Biz bu sezon kadromuzu korumak istiyoruz ve oyuncu satışına da sıcak bakmıyoruz. Bu takım bu sezon çok daha iyi işler yapabilir, potansiyelimize inanıyoruz. Lille'den Yusuf Yazıcı için teklif geldiği doğrudur ama bu teklif Lille'in verebileceği maksimum rakamdır. Bizim bu paralara oyuncumuzu bırakma gibi bir düşüncemiz yok'' ifadelerine yer vermişti.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap