SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un transfer listesine bir Hırvat daha girdi!

Trabzonspor'un transfer listesine bir Hırvat daha girdi!

12 Haziran 2023 Pazartesi - 12:30




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Orsic ve Petkovic'ten sonra bir Hırvat futbolcuyu daha listesine aldı.





Editör: Barışcan ATMACA

26 yaşında 1.85 boyunda olan Ivan Sunjic ön libero olarak görev yapıyor. Geride kalan sezonu Alman ekibi Hertha Berlin’de geçiren Hırvat orta saha, Ada’ya dönmek istemiyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Ivan Sunjic için Trabzonspor çok ısrarcı. Transferin bitmesi an meselesi…

TRABZONSPOR için transfer iddiası bu kez İngiltere’den geldi. Ada medyasında yer alan haberlere göre, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Bundesliga ekibi Hertha Berlin’de geçiren, bonservisi Birmingham’da olan Hırvat ön libero Ivan Sunjic, Trabzonspor ile görüşüyor. Yapılan haberlerde 26 yaşında 1.85 boyunda olan Sunjic’in, Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı ifade edilirken, görüşmelerin son aşamaya geldiği ve imzaların yakın olduğu iddia edildi. Geride kalan sezon Hertha Berlin’de 18 lig maçına çıkan Sunjic, 991 dakika sahada kaldı. Birmingham ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hırvat ön liberonun piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haber: Erol TAŞKIN
 

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap