SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un golcüsü bugün netleşiyor

Trabzonspor'un golcüsü bugün netleşiyor

23 Temmuz 2019 Salı - 10:15




Trabzonspor’un yeni golcüsü bugün yapılacak görüşme sonrasında netleşecek.





Karadeniz Gazete / Osman BAŞKIR // Avusturya kampından İstanbul’a gelecek olan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Togolu forvet ile yüz yüze görüşecek. Yapılacak bu toplantının sonrasında da büyük bir aksilik yaşanmazsa, Emmanuel Adebayor transferi resmi olarak açıklanacak

SÜPER LİG’İ EN İYİ BİLEN GOLCÜ

Trabzonspor, taraftarın büyük bir merakla beklediği golcü transferinde sona geldi. Bir çok ismi gündemine alan ve bunlarla görüşen Bordo-Mavililer, kalitesi ve tecrübesi nedeniyle Başakşehir’den ayrılan Emmanuel Adebayor’da kararı kıldı. 35 yaşındaki usta forvetin menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Trabzonsporlu kurmaylar, Adebayor’a kulübün ödeyebileceği rakamı bildirdi ve pazarlıklar başladı.

AĞAOĞLU İSTANBUL’A DÖNÜYOR

Aldığımız bilgilere göre bir çok takımdan teklif almasına karşın kariyerini Türkiye’de sürdürme kararı alan Adebayor, Trabzonspor’a sıcak bakıyor. Tecrübeli forvetin bu olumlu tavrı üzerine başkan Ahmet Ağaoğlu bugün Avusturya’dan İstanbul’a gelecek. Yüz yüze yapılacak görüşmenin sonrasında ise Adebayor transferi netlik kazanacak. Ancak kulübe yakın kaynaklar, “Adebayor yüzde 90 Trabzonspor’da” diyerek bu transferin bittiğini dile getirdi.


 

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
6
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap