SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un genç golcüsüne Avrupa devleri talip! Yusuf Yazıcı'yı geçebilir

Trabzonspor'un genç golcüsüne Avrupa devleri talip! Yusuf Yazıcı'yı geçebilir

22 Nisan 2024 Pazartesi - 10:57




Trabzonspor'un genç golcüsü Enis Destan'a Avrupa'nın bir çok ülkesinden ilgi var.





Trabzonspor'un genç yıldızı Enis Destan, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen futbol kulüplerinin dikkatini çekti. 21 yaşındaki forvet, 33 resmi maçta 9 gol ve 5 asistlik etkileyici bir katkı sağladı.

2021-2022 sezonunun devre arasında Altınordu’dan sadece 600 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Destan, bir süre Warta Poznan'da kiralık olarak forma giydikten sonra Trabzonspor’a güçlenerek döndü. Takımın baş antrenörü Bjelica yönetiminde özellikle Paul Onuachu’nun yokluğunda sergilediği performansla öne çıkan genç forvet, toplamda 1547 dakika süre aldı.

Son olarak Kayserispor karşısında 1 gol ve 1 asistle maçın yıldızı olan Destan için, Almanya, İtalya ve İspanya başta olmak üzere birçok Avrupa kulübü devrede. Trabzonspor, şubat ayında genç oyuncuyla 2028 yılına kadar sözleşme yenilemişti. Destan'ın yaz transfer döneminde rekor bir bonservis bedeliyle transfer olması bekleniyor.

Trabzonspor tarihinde Yusuf Yazıcı, Alexander Sörloth ve Ahmetcan Kaplan gibi isimlerle önemli transfer gelirleri elde etmişti. Enis Destan da bu listede zirveye oynamaya aday. Yusuf Yazıcı'nın 18.5 milyon Euro ile zirvede olduğu listede, Sörloth 20 milyon Euro’ya Leipzig’e transfer olmuştu. Destan'ın da benzer bir başarıya imza atması ve kulüp tarihine geçmesi bekleniyor.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap