SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde rakibi belli oluyor! Prag'ı elerse...

Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde rakibi belli oluyor! Prag'ı elerse...

01 Ağustos 2019 Perşembe - 13:56




UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un Sparta Prag'ı elemesi halinde Play-off turunda karşılaşacağı rakibi 5 Ağustos'ta belli olacak.





Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmek için 3. ön eleme turunda Çek rakibi Sparta Prag'ı ve play-off turunda belli olacak rakibini geçmesi gereken Trabzonspor çalışmalarını sürdürüyor.

İkinci etap kamp çalışmalarının ardından 3 günlük izin verilen oyuncular, yarın toplanarak Sparta Prag maçının hazırlıklarına başlayacak.

İlk maçı 8 Ağustos'ta Prag'da ikinci maçı da Trabzon'da oynayacak olan Bordo-Mavililer, deplasmandan avantajlı bir skor elde ederek turu Trabzon'da geçmeyi amaçlıyor.

Trabzonspor Prag'ı elerse ne olacak? Play-off kuraları ne zaman çekilecek?

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. öneleme turunda rakiplerini geçecek olan takımlar Play-off turuna kalacak. Play-off turu kuraları ise 5 Ağustos 2019 Pazartesi tarihinde İsviçre'nin Nyon kentinde çekilmesi planlanırken, Trabzonspor Dış İlişkiler Sorumlusu Ahmet Fikret Gökhan'da takımı kura çekiminde temsil edecek.


5 Ağustos günü çekilecek kuralarla beraber maçlar 22-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap