SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Achraf Bencharki ısrarı devam ediyor

Trabzonspor'un Achraf Bencharki ısrarı devam ediyor

06 Mayıs 2020 Çarşamba - 15:16




Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un geçtiğimiz aylarda da gündemine gelen Achraf Bencharki'ye olan ilgisinin devam ettiği iddia edildi.





Corona virüs nedeniyle liglere ara verilen dönemde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Zamalek forması giyen sol kanat oyuncusu Achraf Bencharki ile ilgilendiği iddia edildi.

Daha önce menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildiği ve Bordo-Mavililer'in transferini düşünmediği belirtilen Bencharki için bu kez iddia Belçika basınından geldi.

Voetbal Nieuws'a göre Standard Liege'in istediği oyuncu için Montpellier, Nice, Strasbourg ve Olmpiacos ile birlikte Trabzonspor'un da devrede olduğu ifade edildi.

Sol açık oynayan Faslı oyuncu için Fas Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Mustapha Hadji, "Hala genç ve büyük yeteneklere sahip. Mısır'da çok iyi oynuyor fakat yeteneklerini tam anlamıyla geliştirmek istiyorsa Zamalek'ten ayrılarak Avrupa'da futbol oynaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap