SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'u batıran Ersun Yanal Fenerbahçe'yi kü

Trabzonspor'u batıran Ersun Yanal Fenerbahçe'yi kü

12 Aralık 2018 Çarşamba - 10:13








Karadeniz Gazetesi // Spor Servisi // Ligin 17’nci sırasında yer alan Fenerbahçe, bu kötü tablodan kurtulmak için çareyi Trabzonspor’dan 3 kez kovulan Ersun Yanal’ı göreve getirerek buldu.

Futbolseverler bu durumu, sosyal medyadan, “Trabzonspor’u batıran birisi Fenerbahçe’yi küme düşmekten kurtarır mı?” sözleriyle eleştirdi.

OLUMLU BAKANLAR VAR

Ligin 17’nci sırasına inen ve düşme hattında yer alan Fenerbahçe , bu kötü tablodan kurtulmak için Ersun Yanal ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Lacivertli takımın Ersun Yanal’ı göreve getirmesi futbolseverleri ikiye ayırdı. Bir kesim bunu olumlu karşılarken diğer kesim ise tepki gösterdi.

YÜKLÜCE TAZMİNAT ALDI


Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren futbolseverler, “Adam başarısız olduğu için 3 kez Trabzonspor’dan kovuldu. Üstelik her kovulduğunda da yüklüce tazminat aldı. Bu nasıl yöneticilik anlayışı” dediler. Yanal 2007, 2014 ve 2016 yılları arasında Trabzonspor’da görev yapmış ancak gönderilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap