SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Zaha bombası!

Trabzonspor'dan Zaha bombası!

Karadeniz Özel

31 Mart 2024 Pazar - 09:44




G.Saray’da çok tartışılan Wilfried Zaha, menajeri ve kardeşi olan Herve Zaha tarafından Trabzonspor’a önerildi...





İstanbul’da bordo-mavili kurmaylarla bir araya gelen menajer Herve Zaha’nın, “Wilfried, Galatasaray’da huzursuz, 1 sezon size kiralayabiliriz. Sonrasında yeniden oturup şartları konuşabiliriz” dediği öğrenildi. Zaha’nın G.Saray ile 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor.

TRABZONSPOR’da çok sürpriz, bir o kadar da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İstanbul kaynaklı haberlere göre, sezon başında Crystal Palace’den Galatasaray’a gelen Wilfried Zaha, menajeri ve kardeşi olan Herve Zaha tarafından Trabzonspor’a önerildi. Aynı kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Herve Zaha, geçtiğimiz hafta İstanbul’da bordo-mavili kulübün önemli 2 ismi ile bir araya geldi.

BU buluşmada, Herve Zaha’nın, “Wilfried, Galatasaray’da huzursuz. Eğer isterseniz, size 1 sezon kiralık olarak gelebilir. Sonrasında yeniden oturup şartları konuşabiliriz” dediği öğrenildi. Zaha isminin, kurmayları bir hayli heyecanlandırdığı öğrenilirken, bu konuda son kararı, başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın vereceği ifade edildi. 30 yaşındaki Zaha, G.Saray’dan yıllık 4 milyon 350 bin Euro maaş alıyor.

ZAHA’YI KIZDIRAN MANE HAMLESİ

Galatasaray ile sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan Wilfried Zaha için bu sezon iyi geçmedi. Sarı-kırmızılı taraftarların hedefinde olan Zaha bu nedenle İstanbul’da kalmak istemiyor. Galatasaray yönetiminin Sadio Mane ile görüşmesi ise Zaha’nın ipleri koparmasında en önemli etkenlerden birisi oldu. 30 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız, futbol şehri Trabzon’a gelip tekrar eski şaşalı günlerine dönmek istiyor. Galatasaray’da bu sezon toplam 37 maça çıkan Wilfried Zaha, 10 gol attı, 5 de asist yaptı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
8
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap