SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan taraftara çağrı! Aşı olun maça gelin

Trabzonspor'dan taraftara çağrı! Aşı olun maça gelin

25 Eylül 2021 Cumartesi - 14:34




Bordo-mavili yönetim, Alanyaspor maçında en büyük gücü olan taraftara çağrı yaptı





KONYASPOR karşısında neredeyse maçın tamamını 10 kişi oynayan ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Trabzonspor, pazartesi günü çok önemli bir sınava daha çıkacak. Akyazı Stadı’nda ligin son haftalardaki başarılı takımlarından Alanyaspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, Akdeniz ekibini yenip yoluna emin adımlarla sürdürmek istiyor. Alınacak 3 puan aynı zamanda Fırtına’nın şampiyonluk yolunu iyice açacak. Böylesine önemli bir sınav öncesi bordo-mavili yönetimden taraftara çağrı var.

TFF’nin aldığı karar gereği Akyazı Stadı’nda ancak 20 bin seyirciye izin çıktığına dikkat çeken yöneticiler, “Şu anda sadece 9 bin bilet satıldı. Bizim isteğimiz bu rakamın en az 19 bin olması. Taraftarlarımız maçı izlemek istiyor ancak bir çoğu aşısız olduğu için gelmiyor. Biz buradan bir kez daha çağrı yapıyoruz. Aşınızı olun ve Trabzonspor’a böylesine önemli bir maçta yalnız bırakmayın. Bizim en büyük gücümüz sizsiniz. Taraftarın olduğu yerde takımımızın motivasyonu 2 kat artıyor. Size ihtiyacımız var. Aşıyı olun maça gelin” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap