SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Niasse'a kanca

Trabzonspor'dan Niasse'a kanca

15 Şubat 2020 Cumartesi - 12:51




Gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden start veren Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Everton forması giyen Oumar Niasse oldu.





 

2020-21 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan bordo mavili ekibin kurmayları, takımın yıldız golcüsü Alexander Sörloth'un yükünü hafifletecek bir isim arayışına girerken, Niasse'ın durumunun araştırıldığı öğrenildi.

Ülkemizde 2013/14 sezonunda Akhisarspor ile gösterdiği performansla parlayan Niasse, daha sonra Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibine transfer olmuş ve orda sergilediği başarılı grafik ile Everton'un yolunu tutmuştu.

Rusya'dan gelen teklifleri reddetti

Başarılı golcüye Rus kulüplerinin talip olduğu ifade edilirken, Niasse'ın ise bu teklifleri geri çevirdiği yazıldı. Senegalli golcünün yeniden Türkiye'ye dönmek istediği ifade edilirken, Trabzonspor'un ise önemli bir alternatif olabileceği belirtildi.


Everton forması ile gösterdiği performans hayal kırıklığı olan Niasse, Premier Lig'de Cardiff City ve Hull City'de de kiralık oynadı. Başarılı golcünün sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının da Trabzonspor'un iştahını kabarttığı ifade edilirken, Niasse'ın ligi de bilmesinin bu transferde kilit rol oynayabileceği ifade edildi.

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap