SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan İstanbulspor'a pilot takım teklifi gitti mi? Başkan'dan flaş açıklama!

Trabzonspor'dan İstanbulspor'a pilot takım teklifi gitti mi? Başkan'dan flaş açıklama!

Karadeniz Özel

09 Mayıs 2019 Perşembe - 11:25




İstanbulspor’un başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu Karadeniz’e konuştu.





Karadeniz Gazetesi / Özel // İstanbul'un tarihi kulüplerinden birisi olan İstanbulspor’un adı şu günlerde Trabzonspor ile anılıyor. Nedeni ise; bordo-mavili kulübün 1461 Trabzon’un 3’üncü Lig’den düşmesi sonrası ‘Pilot’ takımı arayışı içine girmesi. Bize gelen bilgilere göre, Trabzonsporlu kurmaylar, bölge takımları Ofspor ve Yomraspor’un yanı sıra İstanbul’dan İstanbulspor’u da ‘Pilot’ adayları arasında düşünüyor. Bunların içinde en güçlüsü ise İstanbulspor. Hal böyle olunca biz de İstanbulspor’un başkanı Ecmel Sarıalioğlu’nu aradık. Konunun ciddiyetini sorduk. Ecmel Sarıalioğlu’nun Karadeniz’e açıklamaları şöyle: 

İstanbulspor, 1926 yılında kurulan, tarihinde nice başarıları, Türk futboluna yetiştirdiği ve kattığı değerler ile herkesin sempati ile yaklaştığı bir kulüptür. Bu bağlamda, Türkiye’nin güzide takımlarından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor kulüpleriyle ortak çalışmalarımız ve iş birliklerimiz olmuştur. Bugün bu çalışmalarımız iyi niyet çerçevesinde devam etmektedir. Yine ülkemizin önde gelen takımlarından Trabzonspor ile Trabzonlu olmamızdan ve gönül bağımızdan ötürü, iki kulübün çıkarlarını gözeterek iş birliği yapabiliriz. Ancak bugüne kadar bize böyle bir talep gelmemiştir. 

2015 yılında Başkan olma şerefine nail olduğum İstanbulspor Kulübü olarak, bir stratejik plan doğrultusunda hareket etmekteyiz. Bugün Süper Lig’in bir altı ligi olan 1. Lig’de mücadele eden İstanbulspor Kulübü olarak, vizyonumuz doğrultusunda; ait olduğumuz Süper Lig’e çıkma hedefi yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu noktada, kulübümüzün herhangi bir takımın pilot takımı olma gibi bir düşüncesi bulunmamaktadır. Bunu sizler aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunarım. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap