SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Glen Kamara operasyonu!

Trabzonspor'dan Glen Kamara operasyonu!

03 Ağustos 2023 Perşembe - 13:38




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Glen Kamara ile ilgilendiği öne sürüldü.





Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Glasgow Rangers forması giyen Glen Kamara ile ilgilendiği ifade edildi.

İskoç basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor, Glasgow Rangers'tan ayrılması gündeme gelen Glen Kamara'yı kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor'un ilgi gösterdiği Sierra Leone asıllı Finlandiyalı ön libero için Galatasaray, Lyon, Reims, Mönchengladbach ve Kopenhag gibi takımların da devrede olduğu, kulüpler arasında transfer yarışı yaşandığı vurgulandı.

İskoç temsilcisinin 27 yaşındaki oyuncu için 5-6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli beklentisi olduğu da kaydedildi.

iskoclardan-trabzonspor-iddiasi-1.jpg


GLEN KAMARA'NIN RANGERS KARİYERİ

Ocak 2019'da 55 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Dundee FC'den Glasgow Rangers kadrosuna katılan Kamara, 193 maçta 9 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

Ön liberonun yanı sıra stoperde de görev yapabilen Finlandiyalı oyuncunun kulübüyle Mayıs 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap