SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan forvet hamlesi! "Petkovic ile birlikte gelebilir"

Trabzonspor'dan forvet hamlesi! "Petkovic ile birlikte gelebilir"

22 Ağustos 2023 Salı - 14:15




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, santrfor bölgesi için temaslarına hız verdi.





Trabzonspor'da uzun zamandır transferi için beklenen Bruno Petkovic dışında forvet hattına bir takviye daha yapılabilir.

Maxi Gomez'in ayrılışıyla beraber bir süredir listede olan Jean-Pierre Nsame ismi yeniden gündeme geldi. Bordo-mavililer, İsviçre'nin Young Boys takımında forma giyen 30 yaşındaki Kamerunlu forvet için pazarlık masasına oturdu. Kulübünün 3.5 milyon euro'luk talebine olumlu bakmayan bordo-mavililer, rakamı aşağı çekmek istiyor.

3 KEZ KRALLIK TAHTINA OTURDU

Pazarlıkların sürdüğü Nsame, kariyerine Fransa'nın Angers takımında başladı. Daha sonra Amiens forması giyen Kamerunlu oyuncu, İsviçre'de Servette ile Young Boys ve İtalya'da Venezia'da oynadı. En başarılı yıllarını Young Boys formasıyla yaşayan tecrübeli isim 3 kez gol kralı oldu. 221 maçta 132 kez fileleri sarstı ve 37 asist yaptı. 1 yıl kontratı kalan Nsame, bu sezona da 5 karşılaşmada 4 gol ve 1 asistle giriş yaptı.

Beğendim
2
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap