SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan forvet hamlesi! Bonservis bedeli yok

Trabzonspor'dan forvet hamlesi! Bonservis bedeli yok

04 Nisan 2024 Perşembe - 13:41




Trabzonspor, Avusturya Ligi ekibi Klagenfurt’ta forma giyen 25 yaşındaki santrforu gündemine aldı. Sinan Karweina, forvetin yanı sıra sol ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.





Transfer çalışmalarına erkenden başlayan Trabzonspor, gurbetçi oyuncuları da takip ediyor. Fırtına, son olarak Avusturya Ligi ekibi Klagenfurt'ta forma giyen 25 yaşındaki santrfor Sinan Karweina'yı gündemine aldı. Almanya doğumlu olan gurbetçi, 2022 sezonunda Türkgücü München takımından Klagenfurt'a transfer olmuştu. Bu sezon Avusturya Ligi'nde 23 maçta 13 gol atıp 7 asist yapan Sinan tüm dikkatleri üzerine çekti. Avusturya ekibiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek. Bu sebeple transferin önünde engel yok.

BONSERVIS ÜCRETİ BULUNMUYOR

Sinan'ın sağ ve sol kanatta da görev yapabilme yeteneğine sahip olduğu da vurgulanıyor. Scout ekibinin bir süre izleyip olumlu rapor sunduğu Sinan hakkındaki son kararı teknik patron Abdullah Avcı verecek. Forvetin yanı sıra her iki kanatta da başarılı bir şekilde forma giyebilmesi ve bonservis bedelinin olmaması nedeniyle tercih nedeni olabilir. Ayrıca seneye yabancı sayısı 12'ye düşeceği için yerli futbolcu havuzuna çok önemli bir katkı verilebilir.

Klagenfurt ile toplamda 46 maça çıkan Sinan 16 gol attı ve 12 de asist yaptı.

Sinan Karweina - News

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap