SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Eric Bailly harekatı!

Trabzonspor'dan Eric Bailly harekatı!

27 Aralık 2023 Çarşamba - 12:58




Beşiktaş’ta kadro dışı olan yıldız futbolcu, Trabzonspor’un gündemine girdi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın söz konusu oyuncuyu çok beğendiği ve ekonomik şartlarının uyması halinde bu transferi istediği öğrenildi.





Bordo-Mavililer ara transfer döneminde stoper ve orta sahaya mutlaka takviye yapacak. Yabancı kontenjanının boşaltılması durumunda sağ bek, kanat ve forvet bölgelerine de oyuncu bakılıyor. Stoper konusunda ise sürpriz bir isim radara girdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ocak ayında yapılması muhtemel takviyelerle ilgili konuştu. Tecrübeli hoca, “Kısa ve orta vadede birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Devre arası transferleri zordur. Trabzonspor’un menfaatleri burada önemli. Ona göre hareket edeceğiz. Adım adım ilerleyeceğiz. Yoğun şekilde çalışıyoruz. Olmazsa da yine en iyisini yapmak için, gelişmek ve sonuç almak için sahada elimizden geleni ortaya koyacağız. Trabzonspor’un olduğu yerde kazanma duygusu vardır” ifadelerini kullandı.

Belhanda için olumsuz cevap

Adana Demirspor’dan ayrılmaya hazırlanan ve menajerler tarafından Trabzonspor’a önerilen Belhanda konusunda karar verildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Faslı oyuncuya sıcak bakmadığı, yönetimin de bu transferi doğru bulmadığı öğrenildi. Böylelikle Belhanda konusu Trabzonspor için açılmadan kapanmış oldu. Fırtına, ocak ayında orta sahaya nokta atışı denebilecek net bir takviye yapmayı planlıyor.

ERIC BAILLY BOMBASI

Trabzonspor'da stoper konusunda sürpriz bir isim radara girdi: Eric Bailly... Beşiktaş’ın sezon başında Manchester United’tan kadrosuna kattığı 29 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılmıştı. Af kararı çıksa dahi Beşiktaş’ta devam etmeyeceği konuşulan Bailly için Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın olumlu görüş belirttiği ve Fildişili oyuncuyu çok beğendiği öğrenildi. Ancak bu transferde Bailly’nin isteyeceği maaş ve kontrat süresi belirleyici nokta olacak.

BONSERVİS SORUNU YOK

Beşiktaş’ın, kalan alacaklarının ödenmesi halinde Bailly’yi serbest bırakmaya hazır olduğu belirtilirken; geçtiğimiz günlerde tecrübeli stoperin adı Villarreal’le de anılmıştı. Beşiktaş ile sezon başında 2 milyon 250 bin Euro maaş karşılığında anlaştığı belirtilen Bailly için Trabzonspor cephesi nabız yokluyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap