SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Cornelius'a rest!

Trabzonspor'dan Cornelius'a rest!

14 Mayıs 2021 Cuma - 10:05




Şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Trabzonspor girişimlerini devam ettirirken, yaklaşık bir aydır transferi için uğraş verilen Andreas Cornelius için yapılan görüşmelerde hareketlilik yaşanıyor. Parma 4 milyon euro’luk teklifin biraz daha artırılmasını istedi. Trabzonspor yönetimi, fiyat yükseltmeyi talep eden Danimarkalı yıldızın menajerine rest çekti.





Parma'ya 28 yaşındaki forvet için taksitler halinde 4 milyon euro'luk teklif sunulmuştu. İtalyan ekibi bordo-mavililere cevap verdi ve rakamın biraz daha artırılmasını istedi.

Yönetim kurulu bu durumu kendi içerisinde değerlendirme kararı aldı. Ancak tek sorun bu değil. Tecrübeli futbolcunun menajeri de Karadeniz devinin kurmayları ile yaptığı görüşmede yüksek maaş talep etti.

FARKLI TALİPLERİ VAR

Yapılan ilk görüşmelerde Trabzonspor'un teklifine sıcak baktıklarını ileten 1.93 boyundaki santrfor ile menajeri daha sonra Danimarka ve İtalya'dan farklı kulüpler devreye girince fiyat artırmaya çalıştı. Ancak bordo-mavili yönetim, Cornelius'un menajerine, "Üst limitimiz olan 1 milyon 500 bin euro'yu geçmeyeceğiz" yanıtını verdi.

Transfer sürecinin önümüzdeki günlerde hareketli bir şekilde devam etmesi bekleniyor. Serie A'da küme düşen Parma, 7 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonundan kurtulmak için Trabzon'un teklifine sıcak bakıyor.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap