SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Filip Novak'ın yerini alacak isimler belli oldu

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Filip Novak'ın yerini alacak isimler belli oldu

21 Kasım 2019 Perşembe - 10:43




Trabzonspor'da MKE Ankaragücü maçında iki isim kariyerinde ilk kez Süper Lig maçına çıkacak. Uğurcan Çakır'ın cezası nedeniyle kalede Erce Kardeşler, Filip Novak'ın sakatlığı nedeniyle sol bekte Abdürrahim Dursun oynayacak.





MKE Ankaragücü maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu sebebiyle kadro kurmakta zorlanan Trabzonspor bir kez daha farklı kadroyla sahaya çıkacak. Uğurcan Çakır'ın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceği maçta kaleye Erce Kardeşler geçecek. Erce Kardeşler ilk kez bir Süper Lig maçında ilk 11'de başlayacak. Erce Kardeşler daha önce yaptığı açıklamada İstanbul’un dev takımları kendisini isterken Trabzonspor’u, Uğurcan’ın yerine kaleyi devralacağı için seçtiğini açıklamıştı.

SOL BEKTE DE İLK KEZ LİG MAÇI OYNAYACAK ABDÜRRAHİM DURSUN

Sezon başından beri 10 oyuncusu sakatlanan Trabzonspor'da, Çekya milli takımı kadrosundaki Filip Novak'tan da kötü haber geldi. Sol kanatta kimin forma giyeceği merak konusu oldu. Teknik direktör Ünal Karaman'ın bu bölgede de Erce Kardeşler gibi kariyerinde ilk kez Süper Lig maçına çıkacak olacak Abdurrahim Dursun’u görevlendirmesi bekleniyor.

İKİSİ DE KRASNODAR MAÇINDA SAHADAYDI

Trabzonspor'da ilk kez Süper Lig maçına çıkacak olan Erce Kardeşler ve Abdurrahim Dursun, bordo mavili takımın Krasnodar ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında forma giymişti. İki oyuncunun 90 dakika sahada kaldığı mücadeleden Trabzonspor, 3-1 mağlup ayrılmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap