SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da stopere genç tangocu geliyor!

Trabzonspor'da stopere genç tangocu geliyor!

31 Mart 2024 Pazar - 12:18




Arjantin basını,Belgrano'da forma giyen 20 yaşındaki Matias Agustin Moreno’nun Trabzonspor ile görüştüğünü iddia etti.





Scout ekibinin önerdiğiMoreno, 1.93 boyu ile hava toplarındaki başarısı ile dikkat çekiyor. Sözleşmesi 31 Aralık’ta bitecek olan genç savunmacı için kurmaylar, cüzi bir bonservis bedeli ödeyip yeni sezonda kadroya katmayı planlıyor. Arjantin medyası, “MatiasAgustinMoreno’nun yeni adresi Türkiye olacak gibi görünüyor” haberini yaptı.

YILDIZ isimlerin yanı sıra geleceği yatırım amaçlı oyuncuları da kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor için Arjantin’den iddialı bir haber geldi. Arjantin medyası, Belgrano takımında forma giyen 20 yaşındaki stoper MatiasAgustin Moreno’nun Trabzonspor ile görüştüğünü ileri sürdü. Scout ekibinin önerdiği Moreno 1.93 boyuyla hava toplarındaki başarısı ile dikkat çekiyor.

KULÜBÜYLE 31 Aralık’ta kontratı bitecek olan genç savunmacı için bordo-mavili yönetim, cüzi bir bonservis bedeli ödeyip yeni sezonda kadroya katmayı planlıyor. Arjantin medyası, “MatiasAgustinMoreno’nun yeni adresi Türkiye olacak gibi görünüyor” haberini yaptı. Piyasa değeri 700 bin Euro olarak gösterilen MatiasAgustinMoreno bu sezon 10 maçta görev yaptı, 1 asistlik katkı sağladı.



Yapılan haberlerde, 31 Aralık’ta sözleşmesi bitecek olan genç savunmacı için, bordo-mavili yönetimin cüzi bir bonservis bedeli ile

Bordo-mavili kurmaylaSözleşmesi 31 Aralık’ta bitecek olan genç savunmacı için bordo-mavili kurmaylar az bir bonser

Yapılan haberlerde, kulübü ile sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Moreno için, bordo-mavililerin mena

Trabzonspor'a gençlik aşısı! Arjantinli stoper gündeme geldi
Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Arjantinli stoperi gündemine aldı.

Trabzonspor'a gençlik aşısı! Arjantinli stoper gündeme geldi

Bu sezon Süper Lig'de zirve yarışından uzak kalan Trabzonspor'da yeni sezon üzerine planlamalar devam ediyor.

Bordo mavililerde teknik ekip ile izleme komitesi koordineli şekilde çalışmalarını sürdürürken, stoper hattı için genç bir isim gündeme geldi.

Matias Moreno'ya yakın takip

Trabzonspor'un, Arjantin ekibi Belgrano'da forma giyen 20 yaşındaki stoper oyuncusu MatiasMoreno'yu takından takip ettiği öğrenildi.

Oyuncu için ilk izlenimlerin olumlu olduğu kaydedilirken, izleme komitesinin detaylı bir rapor hazırlığında olduğu ifade ediliyor.

1.93'lük stoper hava toplarındaki başarısı ve ikili mücadelelerdeki sertliği ile öne çıkıyor.

Sözleşmesi Aralık ayında sona eriyor

Belgrano ile Aralık 2024'e kadar sözleşmesi bulunan MatiasMoreno'nun güncel piyasa değeri 700 bin Euro olarak gösteriliyor.

Genç stoper, bu sezon 11 maça çıktı ve 990 dakika sahada kaldı.

HABER: CEMRE YANIK

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap