SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da stoper harekatı! Gelirse yabancı sayılmayacak

Trabzonspor'da stoper harekatı! Gelirse yabancı sayılmayacak

07 Ağustos 2023 Pazartesi - 09:58




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, stoper bölgesine takviye yapmak istiyor.





Stoper bölgesine transfer yapmak isteyen Trabzonspor, Rus ekibi Zenit'te forma giyen 23 yaşındaki Nuraly Alip'i gündemine aldı.

1.88 boyunda ve sol ayağını etkili kullanabilen genç savunma oyuncusunun kulübü ile sözleşmesi 2025'te sona eriyor. Geçen yıl 13 maçta oynayan Alip, ülkesinin milli takımında ise 25 maçta forma giydi.

MAVİ KART STATÜSÜ

Fiyat araştırması yapan Trabzonspor, şartların oluşması durumunda oyuncu için Zenit ile masaya oturarak resmi teklifini sunacak. Nuraly transfer edilirse 14 yabancı futbolcu kuralının dışında kalacak. TFF'nin bu sezon için duyurduğu Mavi Kartlı oyuncular statüsüne göre kulüpler; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan vatandaşı 1 futbolcuyla yabancı sınırına takılmadan sözleşme imzalama hakkına sahip. Böylelikle Trabzonspor, Alip'i alması durumunda yabancı limitini 14+1 şeklinde kullanabilecek.

ÜÇ BÖLGEDE OYNUYOR


Nuraly Alip, stoper bölgesinde görev yapıyor. 23 yaşındaki futbolcu ayrıca ön libero ve sol bekte de başarılı bir şekilde görev yapabiliyor. Kazakistan Milli Takım formasını 25 kez giydi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap