SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Sosa güven verdi

Trabzonspor'da Sosa güven verdi

08 Mart 2019 Cuma - 11:43




Akhisar maçında patlama yapması beklenen kaptan, “Lig yeni başlıyor. İlk devredeki başarıyı yeniden yakalarız” diye konuştu.





Karadeniz ekibi, Akhisar maçına büyük önem veriyor. Bu karşılaşmayı kazanarak ligde bulunduğu konumu korumak isteyen bordo-mavili takımın kozlarından biri kaptan Sosa olacak. Uzun bir sakatlık süresinden sonra son iki lig maçında forma giyen Arjantinli yıldızın, bu karşılaşmayla birlikte eski performansını yakalaması bekleniyor. İdmanlarda çok hırslı olan ve takım arkadaşlarını motive edici konuşmalar da yapan Sosa, kupadan elendikten sonra lige çok daha fazla asılacaklarını ve taraftarları mutlu edeceklerini söyledi. Tangocu, ligin kendileri için yeniden başladığını ve sezonun ilk yarısındaki istatistikleri yakalayacaklarına inandığını dile getirdi.

HER MAÇ PENALTI

Trabzonspor ligde son 4 haftada 3 kez penaltı golü yerken, kupada da aynı kaderi yaşadı. 21'nci haftada G.Saray, 23'te Göztepe, kupada Ümraniye ve geçen hafta Kasımpaşa sınavlarında Fırtına'nın aleyhine penaltı kararları verildi.

GOLLERE DEVAM

Sezon başında 1 milyon euro'ya alınan Nwakaeme, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa (2-2) maçına damga vurmuştu. Attığı iki güzel golle adeta yeniden dönüş yapan yıldız oyuncu, Akhisar karşısında da en büyük koz olacak. Nwakaeme, "Akhisar'a da gol atacağım ve bu kez 3 puan alacağız. Avrupa biletini taraftarımıza hediye etmek istiyoruz" dedi.


İKİ KRİTİK SINAV

Fırtına art arda iki ligde kalma savaşı veren takımla karşı karşıya gelecek. İlk olarak yarın sahasında ligin son sırasındaki Akhisarspor'u ağırlayacak bordo-mavililer ardından 17. Erzurumspor'a konuk olacak. Ünal Karaman, rakiplerin kazanmak adına elinden gelen her türlü mücadeleyi vereceğini oyuncularına aktarırken, asla rehavet istemediğine vurgu yapıyor.

ÖMÜR YİNE YOK

Genç oyunculardan Abdülkadir Ömür, topuğundaki geçmeyen yara nedeniyle Almanya'ya tedaviye gitmişti. Ömür'e Almanya'daki doktoru en az iki hafta daha dinlenmesi gerektiği konusunda tavsiyede bulunmuştu. Trabzonspor sağlık kurulunun da tavsiyeye uyma kararı aldığı ve 19 yaşındaki oyuncuyu Akhisarspor maçında riske etmeyeceği öğrenildi.

MİNİK FIRTINA GELDİ


Karadeniz ekibinin teknik heyet ve oyuncuları, dün idman öncesi kutlama yaptı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan Irmak Asena ve Coşkun Karadağ çiftinin bir yaşına giren çocukları Mavi Fırtına'nın doğum günü kutlandı. Miniğe oyuncular yoğun ilgi gösterdi, elden ele dolaştırdı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap