SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Onazi döndü

Trabzonspor'da Onazi döndü

24 Mart 2019 Pazar - 20:58




Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 5 Nisan Cuma günü Antalyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.





Futbolcular, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde, Mehmet Ali  Yılmaz Tesisleri'nde sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptı. Oyuncular,  idmanlarda taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.
 
Futbolculardan Kamil Ahmet Çörekçi takımdan ayrı olarak özel  çalışırken, ligin ilk yarısında Medipol Başakşehir maçında sakatlanan futbolcu  Joao Pereira da takımla koşu çalışmalarına devam etti.
 
Öte yandan İstanbul'daki tedavisi tamamlanan ve bugün Trabzon'a dönen  Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi de antrenmana gelerek, takım arkadaşlarına saha  kenarından destek verdi. Tedavisi artık Trabzon'da devam edecek olan Onazi,  Karaman ile de bir süre sohbet etti.



 
Yarını izinli geçirecek Trabzonsporlu futbolcular, 26 Mart Salı günü  yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap