SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da o isimle yollar ayrılıyor

Trabzonspor'da o isimle yollar ayrılıyor

25 Aralık 2020 Cuma - 10:55




TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen ve bu sezon fazla süre almakta zorlanan Majid Hosseini'ye Belçika Ligi takımlarından Charleroi talip oldu.





Trabzonspor'un İranlı savunma oyuncusu Majid Hosseini, Belçika yolcusu...

Charleroi, Hosseini'ye talip oldu

İran medyasında yer alan haberlere göre; bordo-mavili takımda süre bulmakta oldukça zorlanan 24 yaşındaki İranlı savunma oyuncusuna, Belçika Ligi ekiplerinden Charleroi takımının talip olduğu belirtildi. 

Hosseini giderse 3. İranlı oyuncu olacak

Charleroi takımında iki İranlı oyuncu daha forma giymekte. Sağ kanat oyuncusu Ali Goliadeh ve forvet Kaveh Rezaei. Hosseini Belçika ekibine transfer olduğu takdirde takımın 3. İranlı oyuncusu olacak.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Fırtına ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam eden Hosseini, bu sezon 2 lig maçında sadece 4 dakika sahada kalabildi.

Trabzonspor kariyeri

İranlı savunma oyuncusu toplamda ise Trabzonspor formasıyla 59 maça çıkıp 2 gol ve 1 asist kaydetti.
Öte yandan bordo-mavili takımda ayrılması beklenen diğer oyuncular ise Stiven Plaza, Bilal Başaçıkoğlu ve Diabate. Bilindiği üzere teknik direktör Abdullah Avcı bu 3 oyuncunun performansından memnun kalmadığını dile getirmiş ve kadro dışı bırakmıştı. 

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap