SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! Geri dönecek mi?

Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! Geri dönecek mi?

20 Ekim 2023 Cuma - 08:35




Trabzonspor'a 2018-2019 sezonunda Hapoel Beer Sheva'dan transfer olan Anthony Nwakaeme, bordo-mavili takımda gösterdiği performansla hafızalara kazanmıştı. Şu anda futbol kariyerini Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Fayha'da sürdüren 34 yaşında futbolcu için Trabzonspor Başkanı Eruğrul Doğan takıma geri dönmesiyle alakalı çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar...





Trabzonspor ile yolları ayırmasının ardından 1.5 sezon geçmesine rağmen Anthony Nwakaeme hala unutulamadı.

Bordo-mavili taraftarların 34 yaşındaki futbolcuyu her fırsatta takımda tekrardan görmek istemesi üzerine Nwakaeme kulüp ile olan ilişkilerini hala taze tutuyor.

Al Fayha ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu için hem Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Başkan Ertuğrul Doğan flaş açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, "Onunla iletişimimiz kuvvetli açıklamasında bulundu."

Başkan Ertuğrul Doğan ise, "Eğer hocamız isterse neden olmasın?" ifadelerini kullandı.


Yaşanan bu gelişemelerin ardından Trabzonspor taraftarını Anthony Nwakaeme heyecanı sardı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Nwakaeme'nin mevkisinde oynayan Trezegeut ve sakatlığını atlattıktan sonra geri dönecek Orsic'in performansına göre sene sonunda bir değerlendirme yapacağı ifade edildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap