SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Mendy harekatı

Trabzonspor'da Mendy harekatı

19 Ağustos 2023 Cumartesi - 14:03




Trabzonspor’un orta sahadaki transfer arayışlarında Batista Mendy önemli bir konumda bulunuyor. 23 yaşındaki oyuncunun kulübü Angers ile sıkı pazarlıklar tam gaz sürüyor.





Bordo mavililer, orta saha transferi için birçok oyuncu ile görüşüyor. Nenad Bjelica bu pozisyona 1-2 takviye düşüncesinde olduğunu resmen açıkladı. Karadeniz devi; Batista Mendy, Makouta ve Arijan Ademi ile görüşüyor. Bu futbolcular arasında Mendy biraz daha ön plana çıktı. Fransız oyuncunun kulübü Angers SCO ile bonservis bedeli konusunda aradaki farklılıklar giderilmek isteniyor. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi kalan 23 yaşındaki oyuncunun da ayrılmak istediği ve şu an kendisiyle en ciddi şekilde ilgilenen kulübün Trabzonspor olduğu ifade edildi.

GÜÇLÜ VE SAVAŞÇI

Geçen sezon Ligue 1'de 35 maça çıkan Mendy, defansif özellikleriyle ön planda. 1.91 boyundaki Fransız yıldız, güçlü fiziği ve savaşçı kimliğiyle tam olarak Trabzonspor'un orta alanda ihtiyaç duyduğu futbolcu profilinde...

Bjelica, Mendy'nin alınması halinde hem takıma enerji katacağını ve orta alandaki defoları gidereceğini hem de yakın vadede kulübe ciddi bonservis teklifleri getirebileceğini düşünüyor. Bordo-mavili yönetim, Mendy için harekete geçerken, Ligue 2'ye düşen Angers ile pazarlıklar sürüyor. 1 yıl kontratı kalan Mendy, ön liberonun yanı sıra stoperde de görev yapıyor.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap